Tempura de pui

de Bya Ralu in Pui, 31 Aug 2013 | 18657 vizualizari

 

O alta reteta luata din click pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sare/piper alb
  • 150 ml bere rece
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 1 lingura de amidon
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tempura de pui:

Se spala pieptul de pui,se taie fasii si se pune pe servete de hartie sa se usuce.

Se pun bucatiile de pui uscate intr-un bol,se adauga condimentele.

Se amesteca ouale cu berea rece,faina si amidonul.Aluatul trebuie sa aiba consistenta smantanii.

Se toarna compozitia peste bucatiile de pui.

Se pune ulei intr-un ceaun sau intr-o tigaie si punem bucati pe rand scurgand surplusul de aluat.

Se scot pe servete de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci.

TIPS-URI

1

Deasupra se prasara piper macinat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tempura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada colorata din piept de pui